Domácí pribináček s jahodami

Domácí pribináček s jahodami

Pribináčka milují malí i velcí, co si ale budeme povídat, tahle dobrota v malém kelímku je čím dál tím dražší. Neváhejte a udělejte si tuhle pochoutku doma, ušetříte a ještě budete mít jistotu, z čeho se váš domácí pribiňák skládá.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 20 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Moučkový cukr dle chuti
Čerstvé jahody 500 g
Vanilkový cukr 2 balení
Smetana ke šlehání 200 ml
Tučný tvaroh 250 g

Postup přípravy

1.

V misce smícháme tvaroh s vanilkovým cukrem.

2.

Šlehačku ušleháme dotuha a přidáme k oslazenému tvarohu.

3.

Omyté a okapané jahody překrájíme a spolu s moučkovým cukrem ponorným mixérem rozmixujeme na pyré. Pár jahod si necháme na ozdobu.

4.

Do sklenic či pohárů vrstvíme na střídačku pyré a pribiňáček. Dáme vychladit a můžeme podávat.

Publikováno: 11. 5. 2017 14:28 Nahlásit obsah