Domácí pribináček s jahodami

Pribináčka milují malí i velcí, co si ale budeme povídat, tahle dobrota v malém kelímku je čím dál tím dražší. Neváhejte a udělejte si tuhle pochoutku doma, ušetříte a ještě budete mít jistotu, z čeho se váš domácí pribiňák skládá.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
4
Ingredience
Tučný tvaroh
250 g
Smetana ke šlehání
200 ml
Vanilkový cukr
2 balení
Čerstvé jahody
500 g
Moučkový cukr
dle chuti
Postup přípravy
1.
V misce smícháme tvaroh s vanilkovým cukrem.
2.
Šlehačku ušleháme dotuha a přidáme k oslazenému tvarohu.
3.
Omyté a okapané jahody překrájíme a spolu s moučkovým cukrem ponorným mixérem rozmixujeme na pyré. Pár jahod si necháme na ozdobu.
4.
Do sklenic či pohárů vrstvíme na střídačku pyré a pribiňáček. Dáme vychladit a můžeme podávat.