Hrníčkový dezert - máslovo-skořicový mug cake

Jestliže si v těchto chladných dnech chcete dopřát hřejivou snídani či svačinku, vyzkoušejte tento máslovo-skořicový mug cake.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
5 minut
Počet porcí:
1
Ingredience
Skořicový cukr na ozdobu
Čokoládové lupínky
dle chuti
1/4 hrnku pšeničné nebo mandlové mouky
Žloutek
1 ks
Kokosový cukr
2 lžičky
Máslo
1 lžíce
Postup přípravy
1.
V hrnečku rozšlehejte máslo s cukrem a žloutkem. Míchejte tak dlouho, dokud vám nevznikne hladké těsto.
2.
Poté přidejte mouku a na závěr posypejte čokoládovými lupínky.
3.
Pečte v mikrovlnné troubě minutu a půl, před podáváním nechte vychladnout a posypejte skořicovým cukrem.