Jablečné kroužky v karamelu se skořicovým cukrem

Kdo by neměl rád karamel? Ještě když se spojí se šťavnatým jablkem? A protože tato kombinace zní opravdu skvěle, připravili jsme pro vás recept, který si můžete ukuchtit i sami doma. Nic na tom není, ale výsledek je úžasný. Uvidíte, že si tuto pochoutku doma všichni zamilujete a budete se k ní vracet celou jablečnou sezónu.
Ingredience
Postup přípravy
Jablka nakrájejte na kolečka a vyjměte jádřinec.
Okraj namočte v karamelu a naskládejte na plech vyložený pečícím papírem.
Dejte na 1 hodinu zchladit do lednice.
V míse si připravte mouku, cukr, prášek do pečiva, vejce a zamíchejte. Přilijte mléko a opět zamíchejte.
Ztuhlé jablečné kroužky namočte v připravené směsi a obalte.
Osmažte na rozpáleném oleji do zlatova.
Do další misky dejte cukr na závěrečné obalení usmažených kroužku a smíchejte se skořicí.
Usmažené kroužky zde obalte a je hotovo.