Jedinečné malinové makronky, které potěší každou návštěvu!

Jste také ti, co doslova propadli makronkovému šílenství? A chtěli byste umět tuto naprosto dokonalou sladkost připravit i sami doma? V tom případě pečlivě sledujte následující video, ve kterém najdete postup na lahodné malinové makronky!
Ingredience
Postup přípravy
Předehřejte si troubu na 150°C.
V misce si smíchejte mandlovou mouku a moučkový cukr a přesypte tuto směs přes sítko, aby se odstranily hrudky.
Vyšlehejte si bílky, poté do pěny přidejte sůl a cukr krystal a mixujte přibližně 8–10 minut.
Následně přidejte pár kapek červeného potravinářského barviva, aby makronky byly růžové. Barvu můžete udělat klidně o pár odstínů tmavší, protože během pečení barva vybledne.
Jakmile budete mít hotovo, přidejte směs mandlové mouky a moučkového cukru. V tomto případě již těsto nemíchejte v mixéru, ale promíchejte ručně vařečkou. Pokud byste těsto míchali v mixéru, makronky by byly popraskané.
Těsto si pomocí cukrářské pistole anebo zdobícího sáčku rozdělte na 24 malých makronek a pečte 20 minut.
Mezitím, co se makronky budou péct, si udělejte malinovou náplň. Do mixéru vložte osolené máslo a mixujte tak dlouho, dokud nebude světlé a načechrané.
Poté přidávejte pomalu cukr.
Vezměte si čerstvé maliny a za pomocí sítka a špachtle je rozmělněte, dokud vám z nich do misky nevyteče šťáva.
Do směsi másla a cukru přidejte 3 polévkové lžíce šťávy z malin a znovu promíchejte.
A opět za pomoci cukrářského zdobícího sáčku touto směsí naplňte vaše makronky.