Nadýchaný sen: čokoládová tiramisu pěna

Co se tak nechat hýčkat a vychutnat si čokoládovou tiramisu pěnu, která se rozplývá na jazyku? O skvělé chuti tiramisu na lehkém pěnovém obláčku se vám bude určitě zdát.
Ingredience
Postup přípravy
Sušenky rozdrtíme nadrobno a odložíme.
Do mísy nalijeme Espresso, rum, želatinu a zamícháme. Necháme dvě minuty nabobtnat.
Přilijeme vroucí vodu a opět zamícháme.
Do další misky nasypeme cukr, kakao a zamícháme.
Přidáme smetanu, vanilkový extrakt a mixujeme.
Přilijeme směs se želatinou a opět mixujeme.
Do sklenice dáme na dno rozdrobené sušenky a zbytek sklenice naplníme vzniklou vyšlehanou pěnou.
Necháme na 3O minut vychladit v lednici.
Do další misky nalijeme šlehačku a vyšleháme.
Přidáme mascarpone, cukr a opět šleháme.
Šlehačku dáme na vrch sklenice naplněné pěnou a můžeme mlsat.