Nepečený cheesecake s kiwi želé

Velmi jednoduchý recept na nepečený chesecake s lehkou chutí kiwi, limetky a osvěžujícího želé. Zní to skvěle, vypadá to nádherně a chutná to přímo fantasticky. A super na tom je, že to zvládne i začátečník. Vyzkoušejte a podlehnete stejně jako my!
Ingredience
Postup přípravy
Sušenky rozemeleme na menší kousky a a smícháme se změklým máslem. Vzniklým těstem vyložíme dortovou formu. Vrstva má být tenká cca 2 cm. Formu poté dáme na půl hodiny do lednice.
Želatinu uvaříme dle návodu a necháme zchladnout. Poté přidáme smetanu, vanilkový cukr, krémový sýr, cukr a 2 lžíce šťávy z limetky. Vše vyšleháme dohladka, nalijeme do formy a dáme na 2 hodiny do lednice. Poté na vrch přidáme nakrájené plátky kiwi.
V posledním kroku připravíme kiwi želé podle návodu a po zchladnutí nalijeme do formy na vrch cheesecaku s kiwi. Vložíme do lednice alespoň na 4 hodiny. Před servírováním můžeme dozdobit plátky limetky.