Nízkotučný cheesecake, po kterém nepřiberete ani deko!

Snažíte se držet si štíhlou linii, ale chuť na sladké je neukojitelná? V tom případě vyzkoušejte tento nízkotučný cheesecake, ve kterém není mouka, cukr ani vajíčka a tak si jej můžete dopřát bez výčitek!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Sůl
špetka
Ovoce (jakékoliv dle vaší chuti)
Med
4 lžíce
Měkký tvaroh s nízkým obsahem tuku
500 g
Voda
3 lžíce
Bílky
2 ks
Mleté ovesné vločky
80 g
Postup přípravy
1.
Bílky smíchejte se špetkou soli a pomocí mixéru vyšlehejte tuhý sníh.
2.
Ovesné vločky smíchejte s vodou a přidejte je do sněhu.
3.
Směs, která vám vznikla, vložte do dortové formy a pečte v předem vyhřáté troubě na 180°C přibližně 10 minut. Poté nechte korpus vystydnout.
4.
V misce smíchejte tvaroh s medem, přidejte ovoce a jemně promíchejte.
5.
Tuto směs dejte nahoru na korpus a nechte ještě vše ztuhnout v ledničce několik hodin.