Vařím Jako Šéf.cz
Předkrmy a chuťovky
Polévky
Hlavní chody
Dezerty
Nápoje
Speciality
Tipy a triky
Přihlášení
Vařím Jako Šéf.cz
Emulgátor
Kategorie
Emulgátor
Článek
Proč nevylévat vodu z těstovin do dřezu
Jestli vyléváte vodu z těstovin skrz cedník do dřezu, vyhazujete tím nevyčíslitelné jmění, které kuchaři nazývají tekuté zlato. (Termín tekuté zlato se také používá pro čistící prostředek na dřevo, šampony a samozřejmě moč. Pro všechno na světě nezaměňujte vodu z těstovin se žádným z nich!)
Recept
Jídlo jako na císařském dvoře: Roštěnky Sissi
Chcete si pochutnat jako na císařském dvoře? V tom případě si uvařte roštěnku podle královny Sissi.