11 tajných bylinek na pikantní kuře

Léto si žádá pořádně propečené grilované maso a sem tam i ostré chutě. Chcete-li poradit speciální přísady, které masu dodají tu správnou chuť, zkuste náš tajný recept na pikantní kuře, které zachutná všem. I ti největší gurmáni budou žasnout, jaké kouzlo se skrývá pod tímto receptem. Nic na tom není, ale výsledek je dokonalý a stojí prostě za to!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
8
Přejeme dobrou chuť!
Ingredience
Kuře
Vejce
2 ks
Podmáslí
400 ml
Kuřecí stehna
8 ks
Kořeněná směs
Rostlinný olej na smažení dle potřeby
Bílý pepř
1 lžíce
Zázvor
1 lžíce
Mletý česnek
2 lžíce
Červená paprika
2 lžíce
Sušená hořčice
1 lžička
Černý pepř
1 lžička
Oregáno
1 lžička
Bazalka
1 lžička
Tymián
1 lžička
Sůl
2 lžičky
Hladká mouka
250 g
Postup přípravy
1.
V míse smíchejte podmáslí, vejce, zamíchejte a obalte v něm kuřecí stehna. Dejte na 1 hodinu do lednice.
2.
V další misce smíchejte mouku se všemi potřebnými ingrediencemi.
3.
Kuře vyndejte z lednice a obalte v kořeněné směsi.
4.
Dejte smažit do fritovacího hrnce nebo smažte na pánvi na předem rozehřátém oleji, dokud maso není hotovo.