Blade steak z hovězího masa a zeleninou

Blade steak z hovězího masa a zeleninou Zdroj: Shutterstock.com

Máte chuť na kvalitní steak, avšak s jeho přípravou si nevíte rady? Vyzkoušejte náš recept, který je pro úplné začátečníky, a navíc si opravdu pochutnáte!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Čerstvé bylinky
Cherry rajčátka 1 balení
Květák 1 ks
Brokolice 1 ks
Čerstvě mletý černý pepř dle chuti
Sůl dle chuti
Slunečnicový olej
Hovězí loupaná plec 1 kg

Postup přípravy

1.

Na pánvi rozehřejte olej.

2.

Maso nakrájejte na 1 cm tlusté steaky a ugrilujte je z každé strany do požadovaného propečení.

3.

Následně je zabalte do alobalu a nechte odpočívat.

4.

V hrnci uvařte květák a brokolici.

5.

Na pánvi brokolici, květák i cherry rajčátka orestujte.

6.

Podávejte steaky společně se zeleninou.

Autor:
Publikováno: 17. 12. 2017 22:43 Nahlásit obsah