Blade steak z hovězího masa a zeleninou

Máte chuť na kvalitní steak, avšak s jeho přípravou si nevíte rady? Vyzkoušejte náš recept, který je pro úplné začátečníky, a navíc si opravdu pochutnáte!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
4
Ingredience
Čerstvé bylinky
Cherry rajčátka
1 balení
Květák
1 ks
Brokolice
1 ks
Čerstvě mletý černý pepř
dle chuti
Sůl
dle chuti
Slunečnicový olej
Hovězí loupaná plec
1 kg
Postup přípravy
1.
Na pánvi rozehřejte olej.
2.
Maso nakrájejte na 1 cm tlusté steaky a ugrilujte je z každé strany do požadovaného propečení.
3.
Následně je zabalte do alobalu a nechte odpočívat.
4.
V hrnci uvařte květák a brokolici.
5.
Na pánvi brokolici, květák i cherry rajčátka orestujte.
6.
Podávejte steaky společně se zeleninou.