Galette s ratatouille

Galette jsou něco jako palačinky, jen se místo mléka používá voda. Navíc v kombinaci s ratatouille získají netradiční chuť, kterou musíte vyzkoušet!
Ingredience
Postup přípravy
V misce smíchejte máslo, mouku a sůl. Jakmile vám vznikne drobenka, přidávejte postupně ledovou vodu. Vše promíchejte, poté těsto jemně hněťte a nechte jej 30 minut odpočinout.
Nyní si připravte náplň. Všechnu zeleninu naložte do olivového oleje, osolte, opepřete a nechte naležet alespoň 10 minut. Následně naloženou zeleninu grilujte. V menší misce smíchejte kozí sýr a česnek.
Na pomoučené ploše rozválejte těsto tak, aby když jej dáte na pánvičku, překrývalo okraje. Na těsto rozetřete kozí sýr a vyskládejte grilovanou zeleninu. Posypejte petrželkou a okraje zamotejte dovnitř a potřete je rozšlehaným vajíčkem.
Vše pečte v předem vyhřáté troubě či grilu na 190°C do zlatova.