Hamburger naruby

Hamburger naruby Zdroj: shutterstock.com

Dali byste si pořádně propečený hamburger, který by vám provoněl celou kuchyni? A co tak zkusit hamburger naruby, který vaši chuť trošku ozvláštní? Je to vážně jednoduchý, ale přitom vychytaný trik, kterým oslníte. Zkuste ho třeba na rodinnou večeři či grilovací párty. Uvidíte, že pobavíte a všichni se budou ptát, jestli to náhodou není chyba!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 15 minut
Počet porcí: 1
Přejeme příjemnou párty! 

Ingredience

Hamburger naruby
Bulka pečivo 1 ks
Máslo 1 lžíce
Mleté maso hovězí dle chuti
Slanina krájená 4 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Cheddar 4 plátky

Postup přípravy

1.

Na pánvi rozpálíte rostlinný olej. Osmažíte slaninu do křupava.

2.

Z mletého hovězího masa uděláte karbanátek (placku) a také osmažíte.

3.

Pánev vytřete ubrouskem a necháte na ní rozpálit máslo.

4.

Bulku rozkrojíte na půl a jednu půlku hladkou rozřezanou stranou položíte na pánev a osmahnete.

5.

Nahoru položíte plátek cheddaru, dále dva plátky slaniny, karbanátek, opět dva plátky slaniny, dva plátky cheddaru a nakonec přiklopíte další půlkou bulky. Tentokrát rozkrojenou stranou nahoru.

Autor:
Publikováno: 29. 6. 2017 13:36 Nahlásit obsah