Karbanátky s mozzarellou zalité omáčkou z červeného vína

Jestli máte chuť na něco opravdu netradičního, máme pro vás vychytaný recept, který oceníte nejen vy, ale i celá vaše rodina. Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem a když přidáte krémovou mozzarellu a omáčku z červeného vína, budete se divit, jak všechny doma překvapíte. Pojďte tedy zkusit něco nového k obědu či večeři. Třeba hned dneska!
Ingredience
Postup přípravy
Strouhaný sýr nechte v hrnci nad mírným plamenem roztéci a smíchejte s mozzarellou. Odstavte a nechte ztuhnout.
V misce smíchejte maso, cibuli, strouhanku, mléko, vejce, sůl, pepř a muškátový oříšek.
Z masové směsi si připravte placky, na které položte plátek ztuhlé sýrové směsi s mozzarellou a zabalte do karbanátku.
Dejte na pánev a přidejte trochu vody. Pod pokličkou vařte 6 minut na nízký ohřev.
Poté maso vyjměte z pánve. Na pánev dejte kečup, worchesterovou omáčku, víno, vodu a zamíchejte. Nechte povařit dokud omáčka není hustá.