Kuřecí maso v bramboráku

Pokud zrovna nedržíte některou z diet, měli byste určitě vyzkoušet tento jedinečný recept. Je sice trochu časově náročnější, nicméně můžeme zaručit, že pochvala do kuchyně bude jistá!
Ingredience
Postup přípravy
Nejprve naklepeme maso a zlehka osolíme a opepříme. Následně jej osmahneme na tenké vrstvě oleje, dokud se „nezatáhne“. Takto připravené maso dáme stranou.
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a dle chuti pár stroužků česneku.
Dále těsto zahustíme moukou, aby nebylo tolik tekuté (protože jinak by se placka při pečení rozpadala), ale také nesmí být příliš husté (aby po upečení nebyly bramboráky gumové).
Takto připravené těsto nalijeme na pánvičku s rozpáleným olejem, necháme trochu propéct a na polohotovou placku položíme plátek předem připraveného masa.
Naběračkou na něj navrstvíme menší množství těsta tak, aby bylo maso překryto bramborákovou směsí, necháme pár sekund smažit a poté otočíme, aby se placka opekla také z druhé strany.
Podáváme ještě teplé, ovšem dají se jíst i za studena.