Kuřecí prsa na rozmarýnu s fazolovými lusky

Přiznejme si, kdo by chtěl neustále vymýšlet nové a nové pokrmy na oběd či večeři. Proto jsme si pro vás připravili recept na kuřecí prsa s rozmarýnem a fazolkami, který je lehký, rychlý a navíc vynikající!
Ingredience
Postup přípravy
V prvním kroku předehřejte vaši troubu na 180°C.
Kuřecí maso osolte, opepřete, přidejte 2 lžíce olivového oleje a zprudka jej orestujte.
Vložte opečené maso do pečící formy, kterou jste vystlali pečícím papírem. S výpečkem, který vám na pánvičce po kuřecím masu zbyl, osmahněte citróny.
Než kuřecí maso upečete, přidejte rozmarýn, plátky citrónu, výpeček a můžete péct.
Fazolky uvařte v páře do měkka, ale tak, aby zůstaly křupavé. Na pánvi rozehřejte zbylý olivový olej, přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět. Přidejte nakrájená rajčata, fazolky, rozmačkaný česnek, osolte a opepřete a vše ještě chvíli smažte.
Směs stáhněte z plotýnky a dochuťte ji vinným octem.
Zeleninou směs podávejte jako přílohu k pečenému kuřecímu masu.