Ledový salát alá Peking

Máte-li rádi ostřejší chutě z Východu, máme pro vás pikantní salát z Pekingu, který vás oslní. Klasické saláty jsou dobré, ale toto je mnohem víc. Už po prvním soustu poznáte, že jde o čínskou kuchyni, která není jen tak ledajaká. Dokonale provázané chutě a perfektní pestrost. To je Čína!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
1
Ingredience
Salát alá Peking
Zeleninový vývar
60 ml
Vejce
1 ks
Pepř drcený
špetka
Kimchi
60 g
Toastový chléb
2 ks
Nakrájený párek nebo kabanos
1 ks
Hlávkový salát
1 hrnek
Sójová omáčka
60 ml
Postup přípravy
1.
Toastový chléb nakrájejte na malé kostky.
2.
Dejte na rozpálenou pánev a přidejte párek, kimchi, hlávkový salát, sójovou omáčku, zeleninový vývar, pepř a zamíchejte.
3.
Přilijte rozmíchané vejce a promíchejte.
4.
Dejte do menší misky a trochu přimáčkněte.
5.
Následně vyklopte na talíř. Vytvoří se vám krásný kulatý tvar.
6.
Ozdobte třeba hlávkovým salátem a rajčetem.