Ostré Fettuccine s kuřecím masem a Teriyaki omáčkou

Jestliže máte chuť na ostřejší verzi těstovin s kuřecím masem a zeleninou, vyzkoušejte tento netradiční recept, který si můžete připravit jako oběd ale i jako rychlou večeři.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
4
Ingredience
Chilli papričky
dle chuti
Omáčka Teriyaki
Černý pepř
dle chuti
Olivový olej na smažení
Mléko
1 hrnek
Rajče
1 ks
Česnek
2 stroužky
1/2 červené cibule
Papriky
2 ks
Fettuccine
1 balení
Kuřecí prsa
2 ks
Postup přípravy
1.
Nakrájejte kuřecí maso na kostičky a přidejte chilli papričky. Na pánvi rozehřejte olivový olej a kuřecí maso orestujte. Následně jej vložte do misky.
2.
Nakrájejte zeleninu a smažte na stejné pánvičce přibližně 30 až 40 sekund.
3.
Uvařte těstoviny dle návodu. Poté je sceďte a nechte si jednu sklenici vody z těstovin.
4.
Smíchejte tuto vodu s těstovinami, mlékem, Teriyaki omáčkou a pepřem na pánvičce.
5.
Přiveďte směs k varu za neustálého míchání. Přidejte zeleninu a vše opět důkladně promíchejte a vařte ještě 5 až 7 minut.