Pečený losos s cibulí a petrželkou

Dnes jistě potěšíme všechny milovníky ryb a zdravého jídla. Losos je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, obsahuje vitamín A, B a D, vápník, fosfor, hořčík, draslík, železo, selen a dokonce i zinek. Tak na nic nečekejte a připravte si tuto zdravou bombu doma!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Šťáva z 1 citrónu
Petržel
dle chuti
Olivový olej
2 lžíce
Cibule
2 ks
Sůl a pepř
dle chuti
Filety z lososa
1 kg
Postup přípravy
1.
Filety z lososa opláchněte. Filety osolte, opepřete a potřete olivovým olejem.
2.
Následně nakrájejte petrželku, cibuli nakrájejte na měsíčky a smíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem.
3.
Na pečicí plech položte filety, posypejte je petrželkou a pokapejte citrónovou šťávou.
4.
Na závěr přidejte měsíčky cibule a pečte 20 minut při 200°C.