Penne s tuňákem a smetanovou omáčkou

Dnes vám přinášíme opravdu velmi jednoduchý recept na těstoviny s tuňákem a smetanovou omáčkou, který je jako dělaný pro úplné začátečníky, kteří s vařením nemají ještě příliš zkušeností.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Smetana na vaření 10%
150 ml
Zmrazený špenát
250 g
Tuňák v konzervě
100 g
Těstoviny (například penne)
250 g
Postup přípravy
1.
Uvařte těstoviny dle návodu, který naleznete na jejich obalu.
2.
Na větší pánvičce si rozehřejte olej, přidejte špenát a chvíli ho poduste.
3.
Přidejte tuňáka, smetanu a omáčku několik minut vařte.
4.
Poté ji osolte a opepřete dle vaší chuti a smíchejte s těstovinami.