Penne s tuňákem a smetanovou omáčkou

Penne s tuňákem a smetanovou omáčkou Zdroj: brightside.me

Dnes vám přinášíme opravdu velmi jednoduchý recept na těstoviny s tuňákem a smetanovou omáčkou, který je jako dělaný pro úplné začátečníky, kteří s vařením nemají ještě příliš zkušeností.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 20 minut
Počet porcí: 2

Ingredience

Smetana na vaření 10% 150 ml
Zmrazený špenát 250 g
Tuňák v konzervě 100 g
Těstoviny (například penne) 250 g

Postup přípravy

1.

Uvařte těstoviny dle návodu, který naleznete na jejich obalu.

2.

Na větší pánvičce si rozehřejte olej, přidejte špenát a chvíli ho poduste.

3.

Přidejte tuňáka, smetanu a omáčku několik minut vařte.

4.

Poté ji osolte a opepřete dle vaší chuti a smíchejte s těstovinami.

Autor:
Publikováno: 9. 10. 2017 10:21 Nahlásit obsah