Plněná kuřecí kapsa

Jestliže nevíte, co dobrého a rychlého uvařit k obědu či večeři, tato chutná plněná kuřecí kapsa česnekovou pastou, špenátem, sušenými rajčaty a mozzarellou je pro vás to pravé. Zabere vám to jen pár minut a dokonalý pokrm je na světě!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Mozzarella nakrájená na plátky
140 g
Čerstvý špenát
1 hrnek
1/2 hrnku sušených rajčat
Sůl a černý pepř
dle chuti
Limetka
1 ks
Česnek
2 stroužky
Kuřecí prsa
2 ks
Postup přípravy
1.
Smíchejte česnek s limetkovou kůrou, solí a pepřem. Vše rozmačkejte, dokud vám nevznikne pasta.
2.
Kuřecí prsa podélně rozkrojte tak, aby vám vznikla kapsa a dovnitř kapsy dejte vzniklou česnekovou pastu, sušená rajčata, mozzarellu, lístky špenátu, kapsu pomocí párátka uzavřete a česnekovou pastu naneste ještě nahoru na kuřecí prso z každé strany.
3.
Restujte na pánvičce na olivovém oleji ze všech stran přibližně 8 minut.