Rýžový nákyp s kuřecím masem a mozzarellou

Rýžový nákyp s kuřecím masem a mozzarellou Zdroj: shutterstock.com

Určitě znáte rýžový nákyp nasladko, třeba s meruňkami. My tady máme ale něco mnohem lepšího pro ty, kteří sladkým pokrmům až tak neholdují. Rýže zapečená s kuřecím masem a sypaná mozzarellou, která se po zapečení krásně rozplyne a dodá jídlu jedinečnou chuť. Tento rychlý recept si zaručeně zamilujete, stejně jako my. Tak s chutí do toho!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 50 minut
Počet porcí: 6
Přejeme dobrou chuť! 

Ingredience

Směs
Sůl a pepř 1 špetka
Červená paprika sladká mletá 1 lžíce
Mozzarella 1 hrnek
Tavený sýr 2 lžíce
Zelená cibulka 130 g
Vařené kuřecí maso 1 hrnek
Vařená rýže 1 hrnek
Mléko 1 hrnek
Mozzarella na posypání
Mozzarella natrhaná 1 balení

Postup přípravy

1.

Do misky dejte vařenou rýži, vařené kuřecí maso, cibulku, tavený sýr, mléko, mozzarellu, papriku, sůl, pepř a zamíchejte.

2.

Směs dejte na pánev vhodnou do trouby nebo na pekáč a rozprostřete po celém povrchu.

3.

Posypte mozzarellou.

4.

Dejte zapéct do předem rozehřáté trouby, dokud se sýr nerozteče.

Autor:
Publikováno: 13. 7. 2017 11:21 Nahlásit obsah