Rýžový nákyp s kuřecím masem a mozzarellou

Určitě znáte rýžový nákyp nasladko, třeba s meruňkami. My tady máme ale něco mnohem lepšího pro ty, kteří sladkým pokrmům až tak neholdují. Rýže zapečená s kuřecím masem a sypaná mozzarellou, která se po zapečení krásně rozplyne a dodá jídlu jedinečnou chuť. Tento rychlý recept si zaručeně zamilujete, stejně jako my. Tak s chutí do toho!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
50 minut
Počet porcí:
6
Přejeme dobrou chuť!
Ingredience
Směs
Sůl a pepř
1 špetka
Červená paprika sladká mletá
1 lžíce
Mozzarella
1 hrnek
Tavený sýr
2 lžíce
Zelená cibulka
130 g
Vařené kuřecí maso
1 hrnek
Vařená rýže
1 hrnek
Mléko
1 hrnek
Mozzarella na posypání
Mozzarella natrhaná
1 balení
Postup přípravy
1.
Do misky dejte vařenou rýži, vařené kuřecí maso, cibulku, tavený sýr, mléko, mozzarellu, papriku, sůl, pepř a zamíchejte.
2.
Směs dejte na pánev vhodnou do trouby nebo na pekáč a rozprostřete po celém povrchu.
3.
Posypte mozzarellou.
4.
Dejte zapéct do předem rozehřáté trouby, dokud se sýr nerozteče.