Slaninová vepřová panenka s karamelizovanou cibulkou

Slaninová vepřová panenka s karamelizovanou cibulkou Zdroj: www.shutterstock.com

Dali byste si vepřové maso, ale dochází vám nápady, jak ho připravit? Inspirujte se naší panenkou se slaninou a karamelizovanou cibulkou a nebudete litovat. Vsaďte na tento recept a určitě zabodujete jak doma, tak u známých!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Střední
Potřebný čas: 60 minut
Počet porcí: 2

Ingredience

Vepřová panenka
Slunečnicový olej 2 lžičky
Červený vinný ocet 50 ml
Krupicový cukr 40 g
Cibule 4 ks
Drůbeží vývar 1 dl
Tenké a dlouhé plátky slaniny 6 ks
Vepřová panenka 400 g

Postup přípravy

1.

Kroky receptu najdete ve videu.

Autor:
Publikováno: 18. 5. 2017 14:17 Nahlásit obsah