Špagety carbonara, kterým prostě neodoláte!

Také patříte mezi milovníky těstovin na všechny způsoby? Ovšem jistě s námi budete souhlasit, že špagety carbonara jsou prostě nestárnoucí klasikou, se kterou nikdy neuděláte chybu. Jenže jejich příprava může být někdy ošemetná, a proto pro vás máme dnes recept, podle kterého se vám vždy povedou na jedničku!
Ingredience
Postup přípravy
V osolené vroucí vodě vařte špagety do té doby, dokud nebudou tzv. „al dente“.
Mezitím si rozehřejte na pánvi olej a smažte na kostičky nakrájenou guanciale nebo pancettu, dokud nebude opečená.
V misce rozšlehejte vajíčka a přidejte k nim nastrouhaný parmezán a špetku pepře.
Jakmile budou vaše špagety uvařené, sceďte je a přidejte k nim opečenou guanciale nebo pancettu a důkladně promíchejte.
Nechte těstoviny chvíli vychladnout, poté přimíchejte vajíčka s parmezánem a pepřem, opět důkladně promíchejte a máte hotovo. Jednoduché, že? Přejeme dobrou chuť!