Sýrové lasagne s vepřovým masem

Máte rádi lasagne, ale už vám dochází nápady, jak je připravit? Máme pro vás jedinečný recept, který je plný sýru a rozplývá se na jazyku. Tuto pochoutku si vychutná celá vaše rodina. Vyzkoušejte sami a uvidíte, že snadné jídlo může být i chutné. Jdeme do toho!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
40 minut
Počet porcí:
5
Energetická hodnota:
91 kcal / porce
Ingredience
Anglická slanina
15 plátků
Vepřové maso mleté
2 hrnky
Cheddar sýr strouhaný
1 hrnek
Gouda strouhaná
1 hrnek
Máslo
1 lžíce
Sůl a pepř
špetka
Vejce
3 ks
Postup přípravy
1.
Maso osmažíme na pánvi.
2.
Poté osmažíme slaninu.
3.
Připravíme si míchaná vajíčka, osolíme a opepříme.
4.
Pekáč vymažeme máslem a přidáme goudu. Vytvoříme tak spodní vrstvu.
5.
Přidáme další vrstvu, kterou bude tvořit mleté maso.
6.
Třetí vrstva budou míchaná vajíčka.
7.
Dále vyskládáme slaninou. A nakonec posypeme cheddarem.
8.
Takto opakovaně prokládáme, dokud máme suroviny.
9.
Dáme péct do trouby na 30 minut při teplotě 180°C.