Těstoviny Pomodoro po Italsku

Pravidlo, že pokud chcete ochutnat ty nejlepší těstoviny, musíte si na ně zajet do Itálie nebo navštívit pravou italskou restauraci, už dávno neplatí. V tomto receptu je totiž ukryto tajemství pověstných Pomodoro těstovin. Tak s chutí do vaření!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Střední
Potřebný čas:
50 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Parmezán
dle chuti
Olivový olej
dle chuti
Petržel
špetka
Čerstvá bazalka
4 ks
Chilli paprička
dle chuti
Drcené oregáno
2 g
Drcená bazalka
5 g
Česnek
3 stroužky
Šalotka
3 ks
Cukr
25 g
Loupaná rajčata ve vlastní šťávě
500 g
Těstoviny
240 g
Sůl
špetka
Postup přípravy
1.
Postup receptu najdete v přiloženém videu.