Veganské raw cuketové lasagne

Veganské raw cuketové lasagne Zdroj: www.finedininglovers.com

Snadný recept z cuket, bazalkového pesta a makadamového sýru. Chutné jídlo, které je ideální, pokud preferujete veganskou nebo přímo raw stravu. Mňam!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 50 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Lasagne
Cukety 4 ks
Na bazalkové pesto
Lahůdkové droždí 6 g
Česnek 1 stroužek
Sůl špetka
Extra panenský olivový olej 120 ml
Piniové oříšky 70 g
Bazalka 20 g
Na rajčatový krém
Sušené oregáno
Hnědý cukr špetka
Pepř špetka
Sůl špetka
Extra panenský olivový olej 30 ml
Sušená rajčata 4 ks
Rajčata 200 g
Na makadamový sýr
Voda 50 ml
Šťáva z jedné limetky
Sůl špetka
Lahůdkové droždí 6 g
Makadamové ořechy 150 g

Postup přípravy

1.

Na makadamový sýr Vložte všechny ingredience do mixéru a rozmixujte do hustého krému. Odložte stranou.

2.

Na rajčatový krém Vložte všechny ingredience do mixéru a rozmixujte do krému. Odložte stranou.

3.

Na bazalkové pesto Vložte všechny ingredience do mixéru a rozmixujte do krému. Odložte stranou.

4.

Opláchněte cukety a nakrájejte je na velmi tenké plátky.

5.

Vytvořte veganské lasagne střídáním vrstvy cukety, vrstvy makadamového sýru, vrstvy cukety, vrstvy rajčatové omáčky, vrstvy cukety, vrstvy bazalkového pesta atd.

6.

Nechte lasagne v lednici ztuhnout a podávejte ozdobené čerstvou bazalkou a piniovými oříšky.

Publikováno: 9. 8. 2018 16:27 Nahlásit obsah