Vepřový vařený kotlík

Jste-li milovníci masa, určitě si v tomto receptu přijdete na své. Pro ty největší gurmány tady máme vařené vepřové maso, které si v kombinaci s luštěninami a bramborami rozhodně vychutnáte. Nebojte se zkusit něco nového a jděte do toho. Je to opravdu snadné!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Střední
Potřebný čas:
90 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Vepřové maso
Oregano koření
1 lžíce
Sladké brambory
1 hrnek
Vepřové břicho
1 hrnek
Vepřová žebra
1 hrnek
Bílá kukuřice
1 hrnek
Bílé fazole
1 hrnek
Voda vroucí
2 hrnky
Chorizo
1 hrnek
Vepřová kůže
1 hrnek
Vepřové nohy
8 ks
Pórek nakrájený
1 hrnek
Jarní cibulka nakrájená
1 hrnek
Cibule nakrájená na plátky
1 hrnek
Rostlinný olej na smažení dle potřeby
Pepř a sůl
1 lžíce
Slanina nakrájená na kousky
60 g
Postup přípravy
1.
Osmažte slaninu na rozpáleném oleji, poté přidejte zeleninu. Přikryjte pokličkou a osmažte.
2.
Poté přidejte chorizo, vepřové nohy a kůži. Zalijte vařící vodou.
3.
Přidejte fazole, kukuřici a promíchejte.
4.
Přidejte vepřové břicho a žebra. Nakonec loupané a nakrájené sladké brambory.
5.
Osolte a opepřete a přidejte oregano.
6.
Promíchejte a vařte 1 hodinu.