Vepřový vařený kotlík

Vepřový vařený kotlík Zdroj: shutterstock.com

Jste-li milovníci masa, určitě si v tomto receptu přijdete na své. Pro ty největší gurmány tady máme vařené vepřové maso, které si v kombinaci s luštěninami a bramborami rozhodně vychutnáte. Nebojte se zkusit něco nového a jděte do toho. Je to opravdu snadné!

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Střední
Potřebný čas: 90 minut
Počet porcí: 6

Ingredience

Vepřové maso
Slanina nakrájená na kousky 60 g
Pepř a sůl 1 lžíce
Oregano koření 1 lžíce
Sladké brambory 1 hrnek
Vepřové břicho 1 hrnek
Vepřová žebra 1 hrnek
Bílá kukuřice 1 hrnek
Bílé fazole 1 hrnek
Voda vroucí 2 hrnky
Chorizo 1 hrnek
Vepřová kůže 1 hrnek
Vepřové nohy 8 ks
Pórek nakrájený 1 hrnek
Jarní cibulka nakrájená 1 hrnek
Cibule nakrájená na plátky 1 hrnek
Rostlinný olej na smažení dle potřeby

Postup přípravy

1.

Osmažte slaninu na rozpáleném oleji, poté přidejte zeleninu. Přikryjte pokličkou a osmažte.

2.

Poté přidejte chorizo, vepřové nohy a kůži. Zalijte vařící vodou.

3.

Přidejte fazole, kukuřici a promíchejte.

4.

Přidejte vepřové břicho a žebra. Nakonec loupané a nakrájené sladké brambory.

5.

Osolte a opepřete a přidejte oregano.

6.

Promíchejte a vařte 1 hodinu.

Autor:
Publikováno: 23. 7. 2017 11:08 Nahlásit obsah