Zapečený chléb s překvapením na červeném víně

Máte rádi pečivo a speciálně čerstvý chléb? Pokud ano, jste na správné adrese, protože vás naučíme, čím si tuto voňavou lahůdku můžete ozvláštnit! Vyzkoušejte jej s hovězím masem na červeném víně a s delikátní omáčkou. Tuto chuť můžete vylepšit vejci a vrstvou parmezánu, který se krásně rozteče a chuť tak ještě dotvoří. Jdeme na to!
Ingredience
Postup přípravy
Chléb podélně rozkrojte, čímž vytvoříte "hrnec s pokličkou".
Vnitřek vykrojte a vydlabejte, avšak zachovejte silnější spodní vrstvu, která nesmí prosáknout.
Na pánvi nechte rozpustit máslo a přidejte hovězí maso, cibuli, promíchejte a nechte osmažit.
Přidejte houby, brambory, vodu, omáčku, červené víno, kečup, pepř a promíchejte.
Nechte vařit, dokud omáčka nezačne bublat.
Pomocí lžíce či naběračky naplňte chléb.
Nahoru přidejte nastrouhaný sýr a vejce.
Dejte péci do předem rozehřáté trouby na 10 minut při teplotě 200°C.