Zapečený lilek s mozzarellou v rajčatové omáčce

Zapečené brambory či těstoviny se sýrem jsou receptem pocházejícím skoro z pravěku. Je na čase najít něco lepšího, netradičního! Máme pro vás zapečený lilek s parmezánem, prokládaný mozzarellou a ještě k tomu s rajčatovou omáčkou. Tento lehký recept zvládne opravdu každý, je výborný, a navíc i zdravý! No řekněte, nezní ta kombinace úžasně?
Ingredience
Postup přípravy
Lilek nakrájejte na kolečka. Osolte a opepřete.
Nachystejte si rozšlehaná vejce a strouhanku na obalení. Mírně osolte a opepřete. Do strouhanky přidejte 2 lžíce nastrouhaného parmezánu.
Obalte a dejte péct do trouby na 15-20 minut na 200°C.
Do pekáče nalijte 1 hrnek rajčatového protlaku. Na něj položte opečený lilek.
Nakrájejte mozzarellu na kolečka a položte na lilek do pekáče. Nahoru posypte ještě parmezánem.
Prokládejte tak opakovaně ještě dvakrát.
Dejte zapéct do trouby na 15-20 minut na 200°C.