Zapékané brambory s krémovým pyré

Jestli chcete překvapit specialitkou k obědu, máme pro vás zapékané brambory tak trochu na netradiční způsob. Jsou totiž plněné hovězím masem se zeleninou a vrch tvoří lahodné krémové pyré. Tato kombinace je naprosto dokonalá, takže ji musíte zkusit. Řekneme vám, jak na to a vy na tento recept už nedáte dopustit. Tak s chutí do toho!
Ingredience
Postup přípravy
Na pánvi s trochou oleje osmažíme mleté hovězí maso, přidáme cibulku, sůl, pepř, worchesterovou omáčku, hladkou mouku a promícháme.
Necháme povařit dokud maso není hotovo a poté přidáme mraženou zeleninovou směs.
Velké brambory podélně rozkrojíme napůl a opatrně vydlabeme vnitřek.
Vydlabanou bramborovou směs smícháme se šlehačkou, osolíme a opepříme, přidáme lžíci rozpuštěného másla. A promícháme.
Brambory naplníme masovou směsí a nahoru dáme bramborové pyré.
Dáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do předem rozehřáté trouby dokud se pyré nezapeče.