Německá polévka Pichelsteiner

Německá polévka Pichelsteiner je hustý a výživný pokrm, který patří mezi 100 nejznámějších receptů světa.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
120 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Vývar nebo voda
Petrželka
Sůl a sladká paprika
dle chuti
Pórek
1 ks
Mrkev
3 ks
Celer
1 ks
Brambory
750 g
Cibule
2 ks
Vepřové, hovězí a kuřecí maso
600 g
Postup přípravy
1.
Nejdříve nakrájejte maso na plátky, cibuli na jemno, brambory a celer na kostičky, mrkev na plátky a pórek na tenké proužky.
2.
Do velké pánve dejte zeleninu společně s masem a horkou vodou nebo vývarem. Přidejte sůl a sladkou papriku dle chuti. Vše společně vařte na mírném ohni pod pokličkou přibližně hodinu a půl.
3.
Pár minut před koncem přidejte nakrájenou petrželku.