Německá polévka Pichelsteiner

Německá polévka Pichelsteiner Zdroj: brightside.me

Německá polévka Pichelsteiner je hustý a výživný pokrm, který patří mezi 100 nejznámějších receptů světa.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 120 minut
Počet porcí: 6

Ingredience

Vývar nebo voda
Petrželka
Sůl a sladká paprika dle chuti
Pórek 1 ks
Mrkev 3 ks
Celer 1 ks
Brambory 750 g
Cibule 2 ks
Vepřové, hovězí a kuřecí maso 600 g

Postup přípravy

1.

Nejdříve nakrájejte maso na plátky, cibuli na jemno, brambory a celer na kostičky, mrkev na plátky a pórek na tenké proužky.

2.

Do velké pánve dejte zeleninu společně s masem a horkou vodou nebo vývarem. Přidejte sůl a sladkou papriku dle chuti. Vše společně vařte na mírném ohni pod pokličkou přibližně hodinu a půl.

3.

Pár minut před koncem přidejte nakrájenou petrželku.

Autor:
Publikováno: 12. 12. 2017 10:42 Nahlásit obsah