Netradiční kuřecí vývar s fazolemi a omáčkou salsa verde!

Zbyl vám doma kuřecí vývar, který byste rádi něčím oživili, ale nic vás nenapadá? Dnes pro vás máme jeden velmi nápaditý recept, jak si udělat z obyčejného kuřecího vývaru lahodnou a netradiční polévku!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
15 minut
Počet porcí:
6
Ingredience
Sůl a pepř
dle chuti
Nakrájené čerstvé lístky koriandru
2 lžíce
Mletý kmín
1 lžička
Salsa verde omáčka
2 hrnky
Fazole v plechovce
400 g
Na kostičky nakrájené grilované kuřecí prso
3 hrnky
Kuřecí vývar
6 hrnků
Postup přípravy
1.
Smíchejte kuřecí vývar, kuřecí maso, fazole a salsa verde omáčku. Poté přiveďte polévku k varu, osolte a opepřete.
2.
Ohřívejte alespoň 5 minut.
3.
Polévku můžete podávat okamžitě s nakrájeným čerstvým koriandrem.