Bagetka s pomazánkou z humra a avokáda

Co byste řekli netradiční pomazánce z avokáda a humra? Pokud rádi kombinujete chutě a lahodíte i mořským plodům, určitě ji vyzkoušejte. Skvěle chutná s francouzskou bagetkou a sklenicí kvalitního vína. Můžete tak překvapit přítelkyni nebo třeba návštěvu.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
15 minut
Počet porcí:
2
Přejeme dobrou chuť!
Ingredience
Pomazánka z humra a avokáda
Bageta
2 ks
Sůl a pepř
špetka
Salátová zálivka
1 lžíce
Ocas z humra
60 g
Petržel
60 g
Mladé stonky celeru nakrájené
60 g
Citronová šťáva čerstvá
2 lžíce
Avokádo
2 ks
Postup přípravy
1.
Vyloupněte avokádo a rozmačkejte ho.
2.
Přidejte citronovou šťávu, celerové stonky, petržel a promíchejte.
3.
Rozkrojte ocas z humra a vyjměte maso. Nakrájejte jej a přidejte do zbylé směsi.
4.
Promíchejte a přidejte koření na salátovou zálivku, sůl, pepř a opět promíchejte.
5.
Bagetky rozkrojte podélně pouze do půlky a naplňte je pomazánkou.