Cibulové kroužky plněné sýrem

Máte rádi křupavé cibulové kroužky? Tak to vám určitě zachutnají i tyto. Jsou totiž mnohem chutnější, zdravější a nezaberou skoro žádný čas! Cibuli máte určitě doma, tak šup, usmažte si kroužky k filmu, ať máte co mlsat večer u televize. Jsme si jisti, že vám zachutnají a že si tento recept oblíbíte.
Ingredience
Postup přípravy
Cibuli očistíme, oloupeme a rozkrojíme na tři širší kolečka.
Opatrně odděláme i další vnitřní kolečka cibule.
Plátkový sýr nakrájíme podélně na plátky o šířce podobné šířce cibulových kroužků.
Vezmeme dvě kolečka cibule, která do sebe zapadají a dáme mezi ně plátek sýru.
Kroužky naplněné sýrem dáme na jednu hodinu vychladit do lednice.
Po vychlazení kroužky obalíme v mouce, následně ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
Obalíme opět ve vajíčku a strouhance, abychom měli silnější vrstvu.
Rozpálíme olej na pánvi a smažíme, dokud kroužky nejsou zlatavé.