Housky plněné masovou směsí

Jestliže si především o víkendech potrpíte na originální a kvalitní snídaně, jistě oceníte následující recept, na plněné housky masovou směsí, které vás zasytí na dlouhou dobu a navíc chutnají úžasně!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
15 minut
Počet porcí:
4
Energetická hodnota:
190 kcal / porce
Ingredience
Nastrouhaný sýr
dle chuti
Sůl a pepř
dle chuti
Housky
4 ks
Vejce
5 ks
Pár lístků čerstvé bazalky
1/2 červené papriky
Velké rajče
1 ks
Mleté maso
200 g
Žampiony
6 ks
Česnek
3 stroužky
Menší cibule
1 ks
Postup přípravy
1.
Na pánvi nechte rozpustit máslo a přidejte na plátky nakrájenou cibuli, česnek a žampiony.
2.
Přidejte mleté maso, sůl, pepř, nakrájená rajčata a papriku.
3.
Vše krátce smažte a přidejte rozšlehaná vejce a bazalku.
4.
Vnitřek každé housky pomocí lžíce vydlabejte a dovnitř housek přidejte tuto směs.
5.
Na závěr posypejte sýrem a pečte v předem vyhřáté troubě na 200°C přibližně 10 minut.