Kořeněné masové muffiny balené v prosciuttu

Jak jistě všichni víte, muffiny se většinou připravují na sladko. My tu pro vás ale máme něco mnohem lepšího, co si rozhodně zamilujete. Tyto kořeněné a provoněné masové muffiny totiž nemají konkurenci a můžete si je dát k obědu i večeři. Rozhodně tím překvapíte všechny doma, ale i návštěvu, protože tento recept jen tak někdo nezná. Jdeme na to!
Ingredience
Postup přípravy
Na pánev nalijte olivový olej, přidejte cibuli, česnek a osmažte do zlatova.
Do misky dejte strouhanku, mléko a promíchejte.
Až se strouhanka mlékem nasákne, přidejte mleté hovězí maso.
Přisypte osmaženou cibulku, nastrouhanou mrkev, rajčatový protlak, tymián, petržel, citronovou kúru, hořčici, vejce a worchesterovou omáčku.
Pořádně směs promíchejte.
Muffinovou formu si vyskládejte plátky prosciutta. Vždy dva plátky na jeden muffin.
Připravenou směs dejte pomocí lžíce do prosciuttem vyskládaných formiček.
Dejte péct do předem rozehřáté trouby na 190°C po dobu 25 minut.