Labužnický tatarák z lososa

Labužnický tatarák z lososa

Klasický tatarák známe všichni, tak proč jednou nezkusit něco nového? Příprava tataráku z lososa je velmi jednoduchá a jeho chuť vynikající.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 20 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Bílá cibule dle chuti
Sůl, pepř, chilli dle chuti
Citrónová šťáva dle chuti
Červená cibule dle chuti
Plnotučná hořčice dle chuti
Dijonská hořčice dle chuti
Steak z lososa bez kůže a kostí 200 g

Postup přípravy

1.

Najemno naškrábejte špičkou nože lososa.

2.

Nakrájejte bílou cibulku a červenou cibulku na malé kousky.

3.

Osolte, opepřete, přidejte chilli a půl lžičky plnotučné hořčice i té dijonské a vše promíchejte.

4.

Na závěr zakápněte citrónem a dolaďte chutě.

5.

Podávejte s opečenou bagetkou nebo toustem.

Publikováno: 16. 10. 2017 11:27 Nahlásit obsah