Pomazánka z červené řepy

Budete možná mile překvapeni, že chlebíčky s pomazánkou z červené řepy se sní při slavnostní příležitosti jako první. I když červená řepa nevzbuzuje moc důvěry, pokrmy z ní jsou stále oblíbenější.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
4
Ingredience
Pomazánka
Tatarská omáčka
50 g
Sůl, pepř
dle chuti
Bílý jogurt
50 g
Červená řepa
1 ks
Postup přípravy
1.
Řepu umyjte a zbavte nečistot.
2.
Vložte do osolené vody a vařte do měkka asi 20 minut.
3.
Po vychladnutí řepu oloupejte a nastrouhejte na hrubším struhadle.
4.
Smíchejte všechny uvedené suroviny.
5.
Pomazánka výborně chutná namazaná na tmavším pečivu.