Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy Zdroj: Shutterstock.com

Budete možná mile překvapeni, že chlebíčky s pomazánkou z červené řepy se sní při slavnostní příležitosti jako první. I když červená řepa nevzbuzuje moc důvěry, pokrmy z ní jsou stále oblíbenější.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Pomazánka
Tatarská omáčka 50 g
Sůl, pepř dle chuti
Bílý jogurt 50 g
Červená řepa 1 ks

Postup přípravy

1.

Řepu umyjte a zbavte nečistot.

2.

Vložte do osolené vody a vařte do měkka asi 20 minut.

3.

Po vychladnutí řepu oloupejte a nastrouhejte na hrubším struhadle.

4.

Smíchejte všechny uvedené suroviny.

5.

Pomazánka výborně chutná namazaná na tmavším pečivu.

Publikováno: 3. 5. 2017 15:41 Nahlásit obsah