Ricottový dip s drcenými rajčaty a opečenou bruschettou!

Dnes pro vás máme jednoduchý recept na ricottový dip s drcenými rajčaty a opečenou bruschettou, což je pokrm, který se hodí na večerní posezení u dobrého drinku anebo jen jako lehká odpolední svačinka.
Ingredience
Postup přípravy
Ve velké misce si smíchejte ricottu, smetanový sýr, mátu, pažitku a trochu soli. Poté si tuto směs rozprostřete na talíř či mělkou misku a vložte ji do lednice.
V další misce si rozmačkejte rajčata a šťávu z nich vylijte. Přidejte ocet, cukr, olivový olej, sůl a důkladně promíchejte.
Rozehřejte si pánvičku, potřete nakrájenou bagetku olivovým olejem a česnekem. Poté ji vložte na pánvičku a opečte ji z každé strany asi 1–2 minuty.
Vyndejte si z lednice ricottovou směs, doprostřed vložte drcená rajčata, pokapejte je zbylým olivovým olejem a ještě troškou máty a podávejte s opečenou bruschettou.