Zapečená bagetka se slaninou

Zapečená bagetka se slaninou Zdroj: kuchynalidla.sk

Tato bageta je jednoduchým a rychlým tipem pro předkrm či chuťovka k posezení u sklenice vína. Její vůně k vám přivane kousek Itálie.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 30 minut
Počet porcí: 4

Ingredience

Kečup, jiný dressing
Anglická slanina
Nakládaná okurka 4 ks
Paprika 2 ks
Rajče 4 ks
Bageta 2 ks

Postup přípravy

1.

Bagetku rozřežeme z jedné strany, potřeme kečupem či jiným dressingem.

2.

Omytou a nakrájenou zeleninu dle chuti vložíme dovnitř.

3.

Bagetu zavřeme a celou ji omotáme slaninou.

4.

Dáme péct do trouby na 60 stupňů asi na 3O minut.

Autor:
Publikováno: 28. 4. 2017 14:15 Nahlásit obsah