Kategorie Speciality

Článek
Cvrčci místo steaku. Je hmyz jídlem budoucnosti?
Cvrčci místo steaku. Je hmyz jídlem budoucnosti? Červi, cvrčci, brouci, sarančata nebo larvy vos a včel. V mnohých zemích jsou běžnou součástí jídelníčku. Vyhledávanou pochoutkou jsou hlavně v Africe, jihovýchodní Asii a v severní části Latinské Ameriky. U nás a ve zbytku západního světa je ale na talíři jen tak nenajdete. To se však může brzy změnit.
Článek
Na olomoucký Garden Food Festival přišlo přes deset tisíc lidí. Pohlreich zde představil svůj nový projekt Wheels
Na olomoucký Garden Food Festival přišlo přes deset tisíc lidí. Pohlreich zde představil svůj nový projekt Wheels Olomouc potvrdila svou pověst gurmánské Mekky. Během víkendu 2. a 3. června do areálu ve Smetanových sadech zavítalo víc než deset tisíc příznivců kvalitní gastronomie. Čtvrtý ročník festivalu přinesl dvě novinky.
Článek
11 tradičních pouličních pokrmů z celého světa
11 tradičních pouličních pokrmů z celého světa Jedna z nejlepších věcí na cestování je degustace místních jídel. Každá země nabízí něco zvláštního a autentického, co v nás zanechá vzpomínku na celý život. Není potřeba navštěvovat drahé a moderní restaurace, protože právě pouliční jídla jsou ta nejlevnější, avšak jejich chuť je bezkonkurenční!
(44) Načíst více