Návykový grilovaný sýrový sandwich

Američani grilovaný sýr milují. V Česku je to však, na rozdíl od jiných typicky amerických jídel, jako jsou třeba hamburgery nebo hot dogy, téměř neznámá věc. Přitom poměr jednoduchosti přípravy a lahodnosti výsledného pokrmu je naprosto bezkonkurenční. Koukněte na přípravu této kalorické bomby!

Oproti běžnému toustu z toustovače se grilovaný sýrový sendvič liší tím, že se nepeče, ale smaží. Základem je namazat dva chleby máslem a rozpálit pánev. Nebo můžete chleby položit na předem rozpuštěné máslo a nechat pomalu opékat. Na první chleba pak položte plátek sýra a na něj druhý chleba. Nechte pomalu opékat na mírném ohni, než chleba zezlátne a sýr se rozteče. Potom otočte a nechte dozlatova opéct i z druhé strany. 

Největší kouzlo je v tom, že grilovaný sýrový sendvič můžete donekonečna obměňovat, vylepšovat a vytvářet vlastní varianty. Chcete překvapit kamarády, rodinu nebo návštěvy svým vlastním receptem, ale měli jste problém s tím, že vůbec neumíte vařit? Zde je vaše šance!

Publikováno: 30. 4. 2017 15:48 Nahlásit obsah