Netradiční marináda na všechno

Marináda je základem pro správné naložení masa. Jaké pak by bez ní bylo grilování? Určitě by jsme si nepochutnali tak, jako když je maso pořádně šťavnaté a má kořeněnou chuť. Naučte se naši marinádu, která se hodí pro všechny typy masa a budete spokojeni!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
10 minut
Počet porcí:
10
Maso marinujeme nejméně 3 hodiny, ideálně však 24 hodin. Marinádu můžeme použít na maso, zeleninu či uzeninu. Hodí se opravdu na všechno.
Ingredience
Marináda
Cibule
2 ks
Česnek
4 stroužky
Rostlinný olej
100 ml
Magi
2 lžíce
Med
1 lžíce
Kečup
2 lžíce
Pepř
1 špetka
Plnotučná hořčice
1 lžíce
Majoránka
1 lžička
Kari koření
1 špetka
Rozmarýn
1 špetka
Sůl
1 špetka
Citrónová šťáva
2 lžíce
Postup přípravy
1.
Do mixéru vložíme 2 cibule, 4 stroužky česneku, 100 ml oleje, 2 lžíce magi, 1 lžíci medu, 2 lžíce kečupu, špetku pepře, 1 lžíci plnotučné hořčice, 1 lžičku majoránky, špetku kari koření, špetku rozmarýnu, špetku soli, 2 lžíce citronové šťávy.
2.
Vše rozmixujeme.