Kategorie Tipy

Článek
16 tipů, jak zvládnout první den v profesionální kuchyni
16 tipů, jak zvládnout první den v profesionální kuchyni Začátek každé nové práce vzbuzuje obavy, ale začátek práce v profesionální kuchyni může přijít s celou řadou nových výzev. Je toho hodně, co nováček bude potřebovat uvést v praxi. Od vypořádání se s rozmístěním v profesionální kuchyni, po práci v týmu a efektivní komunikaci.
Článek
Za skvělým jídlem a kávou do Lübecku
Za skvělým jídlem a kávou do Lübecku Pokud navštívíte přístavní, dříve hanzovní město Lübeck na severu Německa, neměli byste svou návštěvu ochudit o poznávání místních podniků. Ať už budete mít pořádný hlad, nebo si budete chtít dát jen něco malého ke kávě, lübecké restaurace a kavárny nabízí mnoho možností. Zde je několik mých tipů, kam určitě zamířit.
Článek
Víte, kolik je ve skutečnosti vzduchu v balení vašich oblíbených chipsů? Výsledek vás překvapí!
Víte, kolik je ve skutečnosti vzduchu v balení vašich oblíbených chipsů? Výsledek vás překvapí! Všichni známe to zklamání. Otevřeme balíček oblíbených chipsů a místo toho, aby bylo plné brambůrek, je spíše plné vzduchu. Podívejte se, kolik množství vzduchu obsahují různé značky a příště budete lépe vědět, po kterých v obchodě sáhnout.
Článek
10 způsobů, jak využít jedlou sodu v domácnosti
10 způsobů, jak využít jedlou sodu v domácnosti Opravdu existuje zázračný produkt, který se ukrývá vzadu v lednici, něco levného, co dokáže odstranit zápach, udržuje vaše zuby jiskrně bílé, a dokonce léčí životu nebezpečné nemoci?
Článek
Tipy a rady pro mistry v grilování aneb co dělat, aby vše dopadlo na výbornou?
Tipy a rady pro mistry v grilování aneb co dělat, aby vše dopadlo na výbornou? Ačkoliv mnoho z nás griluje rádo, dopouštíme se chyb, které požitek z grilování kazí. Nejde jen o správnou přípravu masa, ale i o další pokrmy, které k tomuto posezení jednoznačně patří. Co tedy dělat a nedělat pro to, aby naše připravované jídlo bylo chutné a zamilovala si ho celá rodina i naši přátelé?
Článek
1DÍL: Jak na nehody v kuchyni?
1DÍL: Jak na nehody v kuchyni? Každé hospodyňce se sem tam něco nepodaří, to je jasná věc. Je třeba ale zachovat chladnou hlavu a nezpanikařit. Vyzkoušejte naše triky, aby se již žádná chybička nevloudila, a nikdo nic nepozná.