EB

Uživatelka

Autorovy příspěvky (6)

Článek
18 faktů o hamburgerech, které jste zaručeně nevěděli
18 faktů o hamburgerech, které jste zaručeně nevěděli Neexistuje nic víc „američtějšího“ než hamburger... Téměř každý si jej alespoň jednou v životě dopřál - pravděpodobně však vícekrát, v nejrůznějších variantách a provedeních. Víte ale, z kolika krav byl váš hamburger vyroben, kolik kilogramů vážil největší hamburger na světě, nebo jestli se hamburgery z McDonald's zkazí, když je nesníte...?
Článek
Domácí zmrzlina na několik způsobů - lahodné letní osvěžení
Domácí zmrzlina na několik způsobů - lahodné letní osvěžení Tropické teploty přímo vybízí k mlsání zmrzliny. Vyzkoušely jste už vlastní, domácí? Je zdravější a lahodnější než ta kupovaná. Přinášíme vám několik receptů, kterými si můžete zpříjemnit parné letní dny.
Článek
Maté – zázračný nápoj jihoamerických indiánů
Maté – zázračný nápoj jihoamerických indiánů Maté mnozí z vás znají z čajoven nebo specializovaných obchodů s čajem. Přesto se nejedná o čaj, ale sušené a drcené listy cesmíny paraguayské. Tento strom je indiány považovaný za posvátný a není se čemu divit. Maté pomáhá s úpravou váhy při dietách, mírní projevy stárnutí, zlepšuje obranyschopnost a především dodává přes den ztracenou energii.
Článek
22 neuvěřitelných kulinářských katastrof
22 neuvěřitelných kulinářských katastrof Nejspíš každému začínajícímu kuchaři se někdy povedlo jídlo přesolit, spálit, nebo nedovařit, určitě to taky znáte. Ale chybami se člověk učí, ne? Pokud je tohle přísloví pravdivé, pak doufáme, že jsou autoři těchto 22 nepodařených „lahůdek“ poučeni a kuchyni se budou alespoň chvilku vyhýbat obloukem, než to opět zkusí!
Článek
Snídaně v různých koutech světa
Snídaně v různých koutech světa Snídaně je základ každého úspěšného dne. Někde se jí briošky, někde ovoce a jinde zase rýže. Co byste si po ránu s chutí dali a z čeho by se vám napopak dělalo špatně? Podívejte se, jak se snídá ve dvaceti různých částech světa a třeba načerpáte inspiraci i pro své snídaňové variace.
Článek
Arašídové máslo - jíst, či nejíst?
Arašídové máslo - jíst, či nejíst? Arašídového másla je v poslední době plný celý internet. Hlavně v blogerském světě se tato pochutina stala extrémně populární. Proč tomu tak je? Copak není burákové máslo, vyhlášená americká pochoutka, nezdravé a plné tuků...?