Vařím Jako Šéf.cz
Předkrmy a chuťovky
Polévky
Hlavní chody
Dezerty
Nápoje
Speciality
Tipy a triky
Přihlášení
Karla
Uživatelka
Autorovy příspěvky
(13)
Článek
1DÍL: Jak na nehody v kuchyni?
Každé hospodyňce se sem tam něco nepodaří, to je jasná věc. Je třeba ale zachovat chladnou hlavu a nezpanikařit. Vyzkoušejte naše triky, aby se již žádná chybička nevloudila, a nikdo nic nepozná.
Článek
2. díl.: Když vám v kuchyni dojde některá surovina, víte, čím ji nahradit?
Komu se nestalo, že by mu během vaření došla nějaká surovina, že? Zkuste ji tedy podle našich rad nahradit. Alespoň se vyhnete nečekaným stresům nebo nucené výměně již naplánovaného jídla.
Článek
Rady od maminky: jak na dobrou polévku?
Rady, které se při vaření polévky vždy hodí vědět. Už vás žádná katastrofa v kuchyni nepřekvapí.
Článek
Když vám v kuchyni dojde některá surovina, víte, čím ji máte nahradit?
Stane se to každé z nás - máte naplánované jídlo, které chcete nachystat, ale až při vaření zjistíte, že vám něco chybí. Co s tím? My víme, jak chybějící suroviny nahradit.
Článek
Jak zachránit katastrofu v kuchyni? Držte se našich rad!
Chcete se předvést jako dokonalá hostitelka, ale něco se nepovedlo? Vše se dá napravit! Jen se řiďte našimi tipy.
Článek
Jak připravit opravdu chutnou rýži?
Vaření rýže ve varných sáčcích se už dnes moc nenosí. O dost chutnější je připravit si kvalitní rýži kupovanou v pytlích. Jenže ne všichni vědí, jak tuto rýži připravit tak, aby se vám nepřipálila, moc nevysušila nebo byla tak akorát. S našimi tipy to rozhodně zvládnete.
(7) Načíst více
Recept
Jídlo jako na císařském dvoře: Roštěnky Sissi
Chcete si pochutnat jako na císařském dvoře? V tom případě si uvařte roštěnku podle královny Sissi.