Vařím Jako Šéf.cz
Předkrmy a chuťovky
Polévky
Hlavní chody
Dezerty
Nápoje
Speciality
Tipy a triky
Přihlášení
hummus
Administrátorka
Autorovy příspěvky
(40)
Recept
Rizoto se zeleným chřestem
Chřest je ceněný nejen pro svou specifickou a delikátní chuť, ale také pro své léčivé a regenerační účinky. Vyzkoušejte náš jednoduchý recept na italské krémové rizoto, jehož hlavní surovinou je právě delikátní chřest.
Recept
Bílý chřest s holandskou omáčkou
Sezóna chřestu začíná v polovině dubna a podle německého přísloví „chřest je dobrý do třešní“ by měla končit v půlce června. Přinášíme vám recept na holandskou omáčku s chřestem. Věříme, že si pochutnáte.
Článek
Vypěstujte si vlastní avokádo
Hruškovice přelahodná, neboli avokádo. Superpotravina s mimořádným obsahem mastných kyselin, draslíku, mědi, magnezia, fosforu a hromady vitamínů. Tohle exotické ovoce si snadno vypěstujete doma. Nebo alespoň jeho krásný strom.
Článek
Nastal čas medvědího česneku. Ano, už roste!
Co může být krásnějšího než začátek jara a plánování kulinářských experimentů z čerstvých bylin. Jednou z takových bylin je i medvědí česnek. Určitě jste o něm hodně slyšeli. Jeho čas výskytu se právě naplnil a máte přibližně měsíc na jeho sklizeň.
Recept
Pesto z medvědího česneku
Na mnohých místech republiky se konečně můžeme radovat. Dlouho očekávaný čas výskytu medvědího česneku právě nastal. Přinášíme recept na neodolatelnou klasiku. Jednoduchý recept a nezaměnitelná chuť, to je pesto z medvědího česneku. Pusťte se do něj!
Recept
Zapečená rajčata s tousty s medvědím česnekem
Sezóna medvědího česneku se blíží. Připravte si jednoduchou a zdravou večeři, která vám zabere jen pár minut.
(34) Načíst více
Recept
Jídlo jako na císařském dvoře: Roštěnky Sissi
Chcete si pochutnat jako na císařském dvoře? V tom případě si uvařte roštěnku podle královny Sissi.