Těstoviny se sýrovo-špenátovou omáčkou, které máte za půl hodinky hotové!

Pokud i u vás doma jsou nedočkaví jedlíci, kteří na dobrý oběd nechtějí příliš dlouho čekat, vyzkoušejte tento rychlý recept na těstoviny s domácí sýrovo-špenátovou omáčkou, který si zamilují!
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
30 minut
Počet porcí:
2
Ingredience
Sůl a pepř
dle chuti
Olivový olej
40 ml
Smetanový sýr
75 g
Sušený tymián
10 g
Česnek
1 stroužek
Čerstvý špenát
1 balení
Cibule
100 g
Těstoviny
150 g
Postup přípravy
1.
Uvařte těstoviny dle návodu.
2.
Poté oloupejte a najemno nakrájejte cibuli a česnek.
3.
Rozehřejte na pánvičce olivový olej, přidejte cibuli, česnek a polovinu tymiánu.
4.
Přidejte sůl a pepř a restujte, dokud cibule nezesklovatí. Následně přidejte špenát a smažte tak dlouho, dokud nepustí šťávu.
5.
Přidejte smetanový sýr a vše důkladně promíchejte.
6.
Přidejte uvařené těstoviny a ještě vše prohřejte při nízké teplotě minutku nebo dvě.
7.
Přidejte zbývající tymián, popřípadě trochu vody.