Kuskus se zeleninou na kari

Kuskus je jídlo více tváří. Můžete si jej dopřát jako přílohu například k plátku kuřecího masa nebo dokonce i jako pokrm samotný, záleží totiž jen na vás, co si do něj přidáte.
0
Hodnoceno: -
Obtížnost receptu:
Lehká
Potřebný čas:
20 minut
Počet porcí:
4
Ingredience
Sterilovaná kukuřice
dle chuti
Kostka kuřecího vývaru
Kari koření
1 lžička
Kuskus
dle chuti
Cibule
1 ks
Olivový olej
1 lžíce
Postup přípravy
1.
Najemno nakrájenou cibuli zpěňte na olivovém oleji, přidejte kuskus, lehce jej osmažte a přidejte kari koření.
2.
Kuskus poté zalijte vodou tak, aby sahala 2 cm nad něj a přihoďte rozdrobenou kostku kuřecího vývaru.
3.
Jakmile začne voda vřít, vypněte plotýnku a nechte kuskus pod pokličkou dojít.
4.
Do hotového kuskusu přidejte sterilovanou kukuřici nebo zeleninu dle vašeho výběru.