Masové bochánky plněné sýrem

Masové bochánky plněné sýrem Zdroj: shutterstock.com

Máte-li chuť na pořádně vychytanou dobrotu, máme tu pro vás recept na smažené bochánky plněné sýrem. Jen to slyšíte a sbíhají se vám sliny, viďte? My se vám nedivíme, protože to zní opravdu báječně. A to jste je ještě nejedli! Sýr se náramně rozplývá na jazyku a dotváří tak jedinečnou chuť masa.

0 Hodnoceno:  -
Obtížnost receptu: Lehká
Potřebný čas: 40 minut
Počet porcí: 2
Přejeme dobrou chuť! 

Ingredience

Masové bochánky plněné sýrem
Strouhaný parmezán 15 dkg
Mleté maso 1 hrnek
Horká voda 60 ml
Bramborové tyčinky 1 balení
Vepřové maso 8 plátků
Na obalení
Strouhanka na obalení dle potřeby
Vejce na obalení
Hladká mouka - na obalení

Postup přípravy

1.

Bramborové tyčinky nasypte do misky a přilijte horkou vodu. Zabalte misku potravinářskou fólií, aby se tyčinky nasákly.

2.

Rozmíchejte tyčinky až do těsta. Přidejte vepřové maso a promíchejte.

3.

Vytvořte placky jako na karbanátky a dovnitř přidejte strouhaný sýr. Poté zabalte do karbanátku.

4.

Nachystejte si do kříže pláty vepřového masa. Karbanátek položte doprostřed a obalte pláty.

5.

Obalte v mouce, vejci a strouhance.

6.

Dejte smažit do zlatova.

Autor:
Publikováno: 21. 7. 2017 12:31 Nahlásit obsah